Zwemafspraken

Beste Plons-zwemmers, wij zien dat jullie met veel plezier gebruik maken van ons mooie zwembad. Het doet ons goed om iedere keer al die blije en genietende zwemmers in het water te zien. Om er voor te zorgen dat we hier allemaal van kunnen blijven genieten, willen we jullie er graag op wijzen dat zwemmers, die niet zindelijk zijn, verplicht zijn om een zwemluier of aangepaste zwemkleding te dragen.

Op het moment dat er ontlasting in het water komt mag er namelijk een periode niet gezwommen worden. Dit is uiteraard vervelend voor de zwemmer, maar zeker zo vervelend voor degenen die na jou willen komen zwemmen.

De eigenaar van het zwembad -de Emiliusschool- heeft verschillende merken badkleding getest en de zwemkleding van ‘Suprima’ is daarbij als beste uit de test gekomen. Deze zwemkleding is te bestellen via: www.maree.nl. Een alternatief is de zwemkleding van Pien en Polle.

Verder is er in het zwembad een uitgebreid assortiment drijfmiddelen voorhanden waar zwemmers gebruik van mogen maken. Zwemmers die specifieke drijfmiddelen nodig hebben, die dus niet in het zwembad aanwezig zijn, moeten door de zwemmer zelf worden aangeschaft.

We hopen dat iedereen zich aan bovenstaande afspraken houdt, zodat we met z’n allen van het zwemmen kunnen blijven genieten.