Zwemfeestje

En dan is het eindelijk na een jaar aftellen weer zover. Je bent jarig. Heerlijk, al die cadeautjes uitpakken, misschien krijg je wel bezoek, je wordt door iedereen toegezongen en gefeliciteerd en natuurlijk mag een lekkere taart op deze speciale dag niet ontbreken. Maar wat deze dag misschien nog net iets specialer kan maken is als je met je vriendjes en vriendinnetjes zou kunnen gaan zwemmen.

Dat hadden wij als Plons ook bedacht en daarom willen we ons zwembad speciaal voor jou openen zouden jullie lekker kunnen gaan zwemmen. Is dat geen gaaf verjaardagsfeest?
Uiteraard is het vieren van je feestje bij Plons alleen mogelijk als je een cliënt bent van SWZ.

Wat moet je doen?

Stuur minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@zwemclubplons.nl met de gewenste datum voor je feestje. Wij gaan dan kijken of het zwembad op de door jouw gewenste dag vrij is en of we ook een badmeester of badjuf kunnen regelen. We doen hiervoor ons uiterste best, maar het kan voorkomen dat het niet altijd lukt. We proberen dan samen om een nieuwe datum/tijd te vinden.

Is dat geregeld, dan kun jij je vriendjes/vriendinnetjes gaan uitnodigen. En heb je nog speciale wensen? Wil je disco zwemmen of heb je zelf leuke muziek die we moeten afspelen, laat het ons weten misschien kunnen we wel iets regelen.

De kosten zijn 5 euro per persoon per uur met een minimum van 50 euro.