Zwemclub Plons kan beschikken over verschillende badmeesters en badjuffen en coördinatoren die ervoor zorgen dat het zwemmen in onze JunglePool Zwembad op een verantwoorde wijze gebeurd. Al onze badmeesters en badjuffen hebben een BHV diploma en gaan hiervoor regelmatig op nascholing. De coördinatoren zijn onze all-in-one helpers en helpen zwemmer of begeleider daar waar nodig. Samen zijn ze één team en zorgen zorgen we ervoor dat onze zwemmers gewoon lekker kunnen ronddobberen en met een lach weer naar huis gaan.

Susanne Luppens

Woont in: Beek en Donk

Beroep: Verpleegkundige vaste nachtdienst verpleeghuis Wissehaege in Eindhoven

Hobbies: Vakantie, op pad met vriendinnen, leuke dingen doen met mijn zoontje, een goed boek lezen.

Waarom bij Plons: Ik zwem al een hele tijd met Koen D op donderdag en toen het zwemmen dreigde te stoppen werd Plons opgericht. Ze zochten badmeesters en badjuffen en omdat ik het erg belangrijk vind dat het zwemmen mogelijk blijft heb ik de maandagavond op me genomen samen met Bert.

Mary Wils

Woont in: Eindhoven

Beroep: Ik werk sinds 2017 als woonzorg begeleidster in een woonzorg voorziening voor ouderen. Ik werk op een nieuw project wat ze tot “cluster verzorgd wonen” hebben gedoopt.

Hobbies: wandelen, lezen, kleding en tassen maken, koken & bakken, spelletjes doen en in de zon zitten.

Waarom bij Plons:  omdat mijn moeder Len van der Zalm,  altijd zo enthousiast over haar zwemclubje verteld!!

Menno van Happen

Woont in: Best

Beroep: Ambulancechauffeur

Hobbies: Ik ben altijd druk in de weer, ik heb zó veel hobby's dat ik niet meer weet hoe ik mijn tijd moet verdelen. Wat ik het liefst doe? Snowboarden, duiken, reizen en basketballen. Wat ik het meest doe? Mountainbiken, fitnessen en stappen met mijn vrienden. En natuurlijk  jullie klieren in het zwembad.

Waarom bij Plons: Op het intranet van Zonhove zag ik de vacature voor een badmeester. Ik ben meteen gaan kijken en binnen 5 minuten was ik verkocht. Wat een top baan!

Nicole van de Valk

Woont in: Liessel

Beroep: Ik werk bij lunchroom "De Keyser" in Helmond , ik ben een collega van Thea . Ik werk nu 4 jaar bij de Lunchroom , hier voor heb ik 21 jaar in de keuken van Zonhove gewerkt.

Hobbies: Leuke dingen doen met mijn man en 2 dochters, wandelen met Finn onze hond, sporten (fitness) , mooie taarten maken

Waarom bij Plons: Omdat mijn collega Thea altijd zo enthousiast verteld over Plons , en ik lang op Zonhove heb gewerkt waardoor ik veel cliënten ken leek het mij erg leuk om te doen.

Renate van Marion

Woont in Ik woon in het rustige Best nu voor drie jaartjes.

Beroep: Op het moment werk ik in de horeca. Erg leuk. Maar ik wil uiteindelijk weer terug de zorg in. Maar daar wil ik eerst nog een opleiding voor doen.

Hobbies: Ik ben graag bezig met van alles. Lekker met de kindjes thuis. Maar ik ga ook graag op pad met mijn vriend. Fijn 's avond even rustig breien of een goed boek lezen, daar is ook helemaal niks mis mee. Al met al ben ik eigenlijk altijd bezig.

Waarom bij Plons: Het was eigenlijk heel toevallig dat ik bij Plons terecht ben gekomen. Ik ben gaan kijken of ik het echt leuk vond. En dit was het geval. Aangezien ik zelf van zwemmen hou en ik het heel erg fijn vind om andere mensen te zien genieten ben ik bij Plons gebleven en wil ik niet meer weg! Er is ook altijd een hele gezellige sfeer waardoor je er gewoon naar uitkijkt om er naar toe te gaan. In ieder geval dat heb ik altijd wel. En dat is waarom Plons!

Renate Schalkwijk