Bert Stottelaar

Bert Stottelaar

Woont in: Eindhoven
Beroep: chauffeur bij de Ambulancedienst en centralist op de meldkamer
Hobbies: mountainbiken, reanimatietrainingen geven, met de caravan op stap en in de winter skiën
Waarom bij Plons: via mijn zus, Olga Rooijakkers die ook op Zonhove werkt, hoorde ik van het bestaan van Plons en na een oriënterend gesprek met Len van der Zalm en een avondje meekijken heb ik besloten om me bij Plons aan te sluiten.

Susanne Luppens

Susanne Luppens

Woont in: Beek en Donk
Beroep: Verpleegkundige vaste nachtdienst verpleeghuis Wissehaege in Eindhoven
Hobbies: Vakantie, op pad met vriendinnen, leuke dingen doen met mijn zoontje, een goed boek lezen.
Waarom bij Plons: Ik zwem al een hele tijd met Koen D op donderdag en toen het zwemmen dreigde te stoppen werd Plons opgericht. Ze zochten badmeesters en badjuffen en omdat ik het erg belangrijk vind dat het zwemmen mogelijk blijft heb ik de maandagavond op me genomen samen met Bert.

Mary Wils

Mary Wils

Woont in: Eindhoven
Beroep: woonbegeleider / PGB mantelzorger
Hobbies: in de zon zitten, wandelen met onze hond Lola, lezen, legpuzzelen, knutselen en nog veel meer ...
Waarom bij Plons:  omdat mijn moeder Len van der Zalm,  altijd zo enthousiast over haar zwemclubje verteld!!

Menno van Happen

Menno van Happen

Woont in: Ik woon met nog 2 vrienden samen in het gezelligste huis in Best
Beroep: Ik werk sinds 3 jaar als activiteitenbegeleider op het DAC van Zonhove. Een tijdje geleden heb ik Wasserij Spic & Span mogen opzetten. Hier werken de bewoners én ikzelf ontzettend hard, maar met veel liefde en plezier.
Hobbies: Ik ben altijd druk in de weer, ik heb zó veel hobby's dat ik niet meer weet hoe ik mijn tijd moet verdelen. Wat ik het liefst doe? Snowboarden, duiken, reizen en basketballen. Wat ik het meest doe? Mountainbiken, fitnessen en stappen met mijn vrienden. En natuurlijk  jullie klieren in het zwembad.
Waarom bij Plons: Op het intranet van Zonhove zag ik de vacature voor een badmeester. Ik ben meteen gaan kijken en binnen 5 minuten was ik verkocht. Wat een top baan!

Thea Dekkers-Wijbrands

Thea Dekkers-Wijbrands

Woont in: Geldrop. Samen met mijn man Bob en mijn zoontjes Max en Luc
Beroep: Sinds 2015 werk ik voor SWZ bij Lunchroom “De Keyser” in Helmond, waar vooral mensen met niet aangeboren hersenletsel werken. Daarvóór heb ik 7 jaar gewerkt op de dagactivering op Zonhove. Daardoor ken ik bijna iedereen die komt zwemmen en zij kennen mij.
Hobbies: Ik ben 13 jaar leiding geweest bij de scouting, maar na de geboorte van Max ben ik hiermee gestopt. Ik ga nog steeds elke vrijdagavond naar de scouting, maar mijn kids zijn nu mijn grootste hobby. Op de dagen dat ik thuis ben ga ik er graag met ze op uit .
Waarom bij Plons: Toen zwemmen bij de dagactivering hoorde, heb ik een lange tijd ingevallen. Dit vond ik zo leuk!! Toen ik een vacature zag bij Plons, heb ik meteen gereageerd. Ik ben erg blij om te kunnen werken bij Plons! Zo hoef ik de bewoners van Zonhove toch niet helemaal te missen.

Nicole van de Valk

Nicole van de Valk

Woont in: Liessel
Beroep: Ik werk bij lunchroom "De Keyser" in Helmond , ik ben een collega van Thea . Ik werk nu 4 jaar bij de Lunchroom , hier voor heb ik 21 jaar in de keuken van Zonhove gewerkt.
Hobbies: Leuke dingen doen met mijn man en 2 dochters, wandelen met Finn onze hond, sporten (fitness) , mooie taarten maken
Waarom bij Plons: Omdat mijn collega Thea altijd zo enthousiast verteld over Plons , en ik lang op Zonhove heb gewerkt waardoor ik veel cliënten ken leek het mij erg leuk om te doen.