Help jij ons om zo’n gave VR-bril aan te schaffen?

We maken kans om een VR bril te winnen via een actie van het Dela Goededoelenfonds.

Met zo’n bril plus de bijbehorende telefoon met VR-filmpjes kunnen we allemaal ervaren hoe het is om met dolfijnen te zwemmen. Gewoon in ons eigen zwembad. Hoe gaaf zou dat zijn…  Om te winnen hebben we veel stemmen nodig. Help je ons? Stemmen kan tot 7 januari aanstaande

Breng svp je stem uit op onze videopitch

Stem hier

 

 

 

Komeet om de zondag gesloten

De Komeet zal wegens onvoorziene omstandigheden enkel in de even weken op zondag geopend zal zijn. Voor 2017 is dit dus op 19 november, 3 en 17 december. Dit zijn ook de data dat er door Plons gezwommen wordt, dus voor de Plons zwemmers die op zondag komen zwemmen zal er niets veranderen.

Wat de openingsdagen in 2018 worden is nog niet bekend.

Een fijne zomer gewenst!

Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en groepsleiding,

Het is alweer de laatste zwemweek van het seizoen. Jammer, hè.
Op donderdag 13 juli aanstaande kun je voor het laatst komen Plonzen.
Deze zomer is er geen vakantie zwemmen, maar we zien jullie graag weer vanaf maandag 21 augustus allemaal terug

 

zomerstop Plons tot en met 21-8-2017

14-7-2017 tot en met 20-8-2017

We zijn op zoek naar…

Zwemclub PLONS zet zich met hart en ziel in dat het zwemmen voor onze doelgroep mogelijk blijft. We hebben de beschikking over een fantastisch zwembad, we hebben een geweldig team van 12 personen (in leeftijd variërend van 20 tot 70 jaar) die elke week voor de zwemmers klaarstaan, maar we zijn voor zowel de woensdag- als donderdagavond nog op zoek naar een

Zwembad Coördinator cq Gastheer/Gastvrouw

Eigenlijk gewoon iemand die ervoor zorgt dat alles tijdens de zwemavond op rolletjes loopt. Dus help ons om deze vacature te vervullen en we zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Wat ga je doen?
Zwemmers ontvangen, in de kleedkamer een praatje met ze maken, zorgen dat de zwemkaarten worden afgestempeld, zwemrooster maken en ervoor zorgen dat het een leuke avond wordt.
Tijdens de zwemavond sta je er nooit alleen voor, samen met de toezichthouder, die ervoor zorgt dat alle zwemmers in- en uit het water kunnen en zorgt voor de veiligheid in en rondom het zwembad, vullen jullie eraan aan daar waar hulp nodig is.
Zwemmers kijken al de hele week uit naar het zwemmen en daardoor komt er wellicht veel op je af, maar je werk zal nooit saai zijn en geloof ons een grotere dankbaarheid vind je bijna nergens. Zelf hoef je het water niet in, dus je hoeft geen Baywatchster te zijn en nieuwe zwemkleding aan schaffen is ook niet nodig.

Wat vragen wij?
Wij zoeken iemand die houdt van een gezellige en drukke werkomgeving, een vliegende keep, een all-round-laat-mij-het-maar-regelen coördinator. Je beleeft er plezier aan om onze zwemmers daar waar nodig te helpen en zorgt er op je eigen, unieke manier voor dat iedereen een leuke zwemavond heeft. Flexibel en goedlachs inspelen op de dynamiek van de dag dat is wat we zoeken.

Ervaring met gehandicapten of in de zorg is mooi meegenomen, maar belangrijker vinden we dat iemand een sprankelende, energieke persoonlijkheid heeft, van aanpakken houdt en bijdraagt aan een gezellige zwemavond.

Wat krijg je ervoor terug?
Ook al ben je vrijwilliger niets is voor niets. Als jij wat van jouw spaarzame tijd bij ons wilt inzetten, dan zorgen wij voor een enthousiast team van collega’s. Daarnaast zullen onze zwemmers je wekelijks begroeten met hun grootste glimlach.
SWZ-Zonhove zal ervoor zorgen dat je als vrijwilliger ingeschreven wordt en zodoende gegarandeerd bent van een prima vrijwilligersbeleid, we zorgen dat je verzekerd bent en eventuele reiskosten vergoed worden. Mocht de klik er zijn, dan zullen wij, als zwemclub Plons, je onthalen met een heerlijke zelfgemaakte taart om je meteen welkom te laten voelen bij onze zwemclub.

Hoeveel tijd gaat mij dit kosten?
Wij vragen slechts op twee avonden per maand van 18:00-21:00 uur van je tijd. De andere weken worden door iemand anders gedaan. Ons zwembad bevindt zich op het terrein van SWZ-Zonhove, Nieuwstraat 70 in Son en Breugel. We begrijpen heel goed dat er soms iets tussen kan komen waardoor je graag een weekje wilt overslaan. Geen probleem hoor, we gaan ervan uit dat je dit onderling samen met de andere coördinatoren even regelt.

Stroomt gastvrijheid, enthousiasme en aanpakmentaliteit door je aderen dan maken we graag kennis met jou. Kijk eens op onze website www.zwemclubplons.nl, stuur ons een mailtje via info@zwemclubplons.nl, pak je mobiel en stuur ons een berichtje of bel ons gewoon even op, 06-10972680. Het maakt niet uit hoe je contact met ons opneemt, we zitten vol verwachting klaar om kennis met je te maken.

Plons Website 2.0 live

frontslider 2Er kon tijdens de kerstvakantie niet worden gezwommen, dus is Plons aan de slag gegaan met het opfrissen van de website. We hebben onze website nog duidelijker en overzichtelijker voor jullie gemaakt. Zo is het nieuws nog makkelijker terug te vinden en ook de zwemagenda is met één muisklik te bekijken.

Lees verder
Pagina 1 van 612345...Minst recente »