Een fijne zomer gewenst!

Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en groepsleiding,

De laatste zwemweek van het seizoen zit er alweer op. Jammer, hè.
Deze zomer is er geen vakantie zwemmen, maar we zien jullie graag weer vanaf maandag 5 september allemaal terug

 

zomerstop Plons tot en met 21-8-2017

20-7-2022 tot en met 5-9-2022

Geen zwemmen voor Zonhove cliënten ivm coronavirus

Beste zwemmer, vrijwilliger, ouders, verzorgers en andere betrokkenen,

Naar aanleiding van een aantal coronabesmettingen op de woongroepen van Zonhove, kan er deze weken door interne cliënten niet gezwommen worden.
Ochtendgroepen familiezwemmen as. zondag 6 februari voor externe Plonsers gaat wel door!
Overige thuiswonende Plonsers kunnen inschrijven voor de zondagmiddaggroep 12.00-13.00 uur.
Uiteraard informeren we jullie via de WhatsApp groepen en de mail wanneer we weer gaan zwemmen.

Wij hopen op jullie begrip en hopelijk zien we jullie snel weer.

Zwemclub Plons

Gezocht gastheer/gastvrouw

Zwemmen is voor de bewoners van SWZ-Zonhove en de kinderen van de Emiliusschool in Son en Breugel zoveel meer dan een duik in het water. Het is voor velen de enige manier om onbelemmerd en los van alle hulpmiddelen vrij te kunnen bewegen.

Zwemclub PLONS zet zich met hart en ziel in dat het zwemmen voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten mogelijk blijft. We hebben de beschikking over een fantastisch zwembad, we hebben een geweldig team van 12 personen (in leeftijd variërend van 20 tot 70 jaar) die elke week voor de zwemmers klaarstaan, maar we zijn voor zowel de woensdag- als donderdagavond nog op zoek naar een

Gastheer/Gastvrouw

Eigenlijk gewoon iemand die ervoor zorgt dat alles tijdens de zwemavond op rolletjes loopt.

Lees verder

Nieuwjaarsduik groot succes

Begin januari had zwemclub Plons de eerste ‘officiële’ Nieuwjaarsduik. De meeste zwemmers deden enthousiast mee en hadden hun wintermuts opgezet en waren zo stoer om gewoon het ‘koude’ water in te gaan. Wat een bikkels hebben we toch.

Lunchroom De Komeet weer open voor lunch op zondag


Vanaf zondag 3 maart 2019 zal Lunchroom De Komeet weer iedere zondag geopend zijn van 11:00 uur tot 16:15 uur. Dus de zondagszwemmers kunnen voor of na het zwemmen weer heerlijk genieten van de lekkere broodjes, frikandellen, soep of gewoon een kop koffie. Dit zal ook inhouden dat De Tref vanaf dan weer gesloten is.

Plons op Facebook

Zwemclub Plons is ook op Facebook te vinden. Via: Facebook Zwemclub Plons
Dus wil jij als eerste weten wat er bij Plons op het programma staat, wil je op de hoogte zijn van alle nieuwtjes… Like ons… en dan weet je zeker dat jou niets meer ontgaat.

Zwemafspraken

Beste Plons-zwemmers, wij zien dat jullie met veel plezier gebruik maken van ons mooie zwembad. Het doet ons goed om iedere keer al die blije en genietende zwemmers in het water te zien. Om er voor te zorgen dat we hier allemaal van kunnen blijven genieten, willen we jullie er graag op wijzen dat zwemmers, die niet zindelijk zijn, verplicht zijn om een zwemluier of aangepaste zwemkleding te dragen.

Lees verder

Blij met onze sponsor

kls-vandenberg-190x150Al sinds jaar en dag zijn onze toezichthouders verplicht om in het bezit te zijn van een geldig BHV-diploma. Sommigen hebben vanwege hun werk al de juiste papieren, maar voor de anderen zijn we heel blij met KLS VandenBerg. Onze badjuffen en badmeesters worden al sinds de oprichting van PLONS bij KLS VandenBerg de BHV-training volgen: DANK!

 

Zwemfeestje

feestEn dan is het eindelijk na een jaar aftellen weer zover. Je bent jarig. Heerlijk, al die cadeautjes uitpakken, misschien krijg je wel bezoek, je wordt door iedereen toegezongen en gefeliciteerd en natuurlijk mag een lekkere taart op deze speciale dag niet ontbreken. Maar wat deze dag nog net iets specialer maakt is om met je vriendjes en vriendinnetjes te gaan zwemmen. Is dat geen gaaf verjaardagsfeest?

Lees verder